Baia este de obicei incaperea care nu beneficiaza de un spatiu generos, tocmai de aceea amenajarea ei trebuie gandita cu foarte mare atentie, pentru a-i oferi o utilitate maxima.
De-a lungul anilor designerii au gasit fel de fel de idei creative care sa ne ajute sa depozitam. Cabinetele de sub sau deasupra chiuvetei sunt modul cel mai comun de a stoca lucruri. Daca designul baii va permite, puteti crea o atmosfera rustica printr-o scara sau un dulap din lemn masiv.
Rafturile constituie si ele un mod eficient si convenabil pentru depozitare.
Daca va aflati in cautarea unor idei istete de depozitare, am adunat pentru voi cateva. Sper sa va fie de folos!
Daca cineva vrea sa foloseasca pe un mobilier care este nou si nefinisat pana atunci,ar mai fi ceva de adaugat :
Se dau ambelele fete,sau fata/spate,iar in cazul in care este un corp,partea din interior trebuie finisata neaparat cu cel putin ceara de albine speciala pt mobilier,daca nu se doreste tot cu ulei….
Aceasta procedura se face pt a reduce initiativa lemnului de a „lucra”deoarece acesta va avea si mai mare putere de a lucra/curba datorita faptului ca cealalta parte nu este finisata…
Producatori de ulei mobilier profesionali recomanda asa ceva…si inca ceva,pt curatarea mobilierului finisat in ulei trebuie neaparat cumparat un produs special de curatat de regula de la acceasi firma care produce uleiul….altfel aveti sansa mare sa il distrugeti,finisajul…
Completez acest articol,sper fara supararea lui Calin,cu acestea deoarece lucrez cu finisaj in ulei de 15 ani si stiu toate avantajele si dezavantajele uleiului de mobilier.