20 de idei de amenajare pentru balcoane mici

amenajare balcon idei de amenajare pentru balcon

Pentru balcoane ar trebui deschis un topic aparte, mai ales că doar blocurile de apartament au aceste spații restrânse și cu utilitate necunoscută. Descrierea unei locuințe la bloc are de regulă menționate încăperile după funcționalitatea lor.

Bucătărie, baie mică sau de serviciu, baie principală cu cadă, două sau trei dormitoare și gata. Spațiile de acces cum ar fi holurile, sau partea de debara ori balcoane sunt trecute cu vederea. Motivația ar fi că, chiar dacă aceste spații există, sunt vitale și necesare în ceea ce privește partea de utilizare a celor enumerate mai sus, totuși, amenajarea lor lasă de dorit în condiții normale.

amenajarea de balcoane

Ce poți spune despre o debara? că are 2 uși sau doar una? că la 2 mp are spațiu interior cât un dulap imens, plus că se întinde din colț în colț, că dacă ai monta un dulap în dormitor cu acest gabarit ai fi pierdut? În balcoane avem un refugiu greu de înlocuit.

Ce poți spune despre holuri? dacă au 9 m lungime cât al meu și pe nișele laterale găzduiește rafturi cât jumătate biblioteca școlii gimnaziale unde am studiat eu în copilărie, atunci poți spune mult. Bașca holul de intrare de 4 mp, este un spațiu realmente foarte utilizat, fără a fi neapărat unul cu destinație de amenajare evidentă.

amenajarea de balcoane

Spațiile de locuit cu dimensiuni nu tocmai generoase merită o atenție aparte – Mini apartamente – cum ne descurcăm cu spațiile mici

Iar despre balcoane … eu am o terasă de 12 m lungime și 1,5 m lățime, care la anunțul de vânzare al apartamentului nu apărea, dar a fost binevenit bonusul, în același preț.

Dacă ați avea balcoane amenajate în genul ideilor de mai jos, ați intenționa să le prezentați în anunțul de descriere al apartamentului?

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar
Catalog de mobila din stejar masiv – mese, scaune, corpuri fotolii din piele naturala
amenajarea de balcoane
19 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.