Finisajul dă nota de stil, fără a schimba forma sau dimensiunile unui dresor

mobila din lemn masiv camp dresser expresso

E atât de simplu să îți asortezi mobila din lemn cu stilul propriu fără a face rabat de la calitate. Am avut o discuție cu cineva despre mobila din lemn masiv și am auzit o opinie cum că nu i-ar place nici în ruptu capului mobila de genul ăsta. Cumva consternat, dar bănuiam că există o confuzie pe undeva, mă bag la detalii și reiese că mobilă din lemn masiv se traduce în capul persoanei respective cu mobila stil, că de fapt de aia nu-i place că s-a săturat de infloriturile și sculpturile greu de curățat. Nu zicea greșit, aici are dreptate, imi aduc aminte că bunicii frecau cu ceva ”lapte de mobila” furnirul curbat, suprafețele extralucioase ale mobilei de sufragerie din nuc sau castan pe care o aveau.

Mă apuc să-i arăt imagini omului și văd că dintr-o dată se luminează la față și zâmbește : Aaaaa … așa îmi place. I-am arătat o serie de imagini de dresoare, acele corpuri cu dulăpioare și sertare, unde depozitezi jumătate din garderobă, care-și au locul prin dormitoare sau livinguri dar chiar și pe holuri sunt foarte bine asortabile. Din ce este fabricat contează pentru cei ce țin la calitate indiferent sub ce culoare este finisat obiectul de mobila în discuție. Simplu, dacă bagi drujba într-o piesă de lemn masiv, tai lemn, nu carton presat, deși mă îndoiesc că cineva ar ajunge să facă asta fără să fie prezentat la știrile de la ora 5. Poți spune în același timp că nu contează așa mult materialul, că nimeni nu plătește diferența pentru ceva ce nu se vede.

Catalogul produselor fabricate de noi îl găsești cel mai complet prezentat la adresa www.mobelamadeus.ro

Gândește-te că dacă vrei să te apuci de mutat mobila prin casă, cea din PAL sau MDF pe lângă că-ți va rupe mâinile, nu va primi cu stoicism ideile tale de relocare și vei avea după două-trei mișcari o variantă mai mare a turnului instabil. Mobila din lemn masiv, în general, se fabrică dintr-una, asamblată din fabricație, fără îmbinări fragile.

Când te joci la alegere cu finisajele poți schimba aspectul și încadrarea unei piese de mobila din lemn masiv în orice stil preferi, de la modern la tradițional.

Cam așa :

mobila din lemn masiv
camp dresser alb
mobila din lemn masiv
camp dresser albastru
mobila din lemn masiv
camp dresser tuscan
mobila din lemn masiv
camp dresser expresso
mobila din lemn masiv
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.