Ferestre de poveste

design ferestre

Viața mea e o poveste așa că doar ferestre de poveste pot visa să am …

Mai tineti minte cand v-am promis ca odata in viata voi locui intr-o casa cu spirit nordic, ca sa nu spun ca am trait degeaba si cum ca daca as locui intr-o astfel de casa/ apartament as umbla numai cu nasul pe sus si numai in cercuri pline de oameni cu case frumoase? Ei bine, astazi revin la discutiile privind designul interior suedez, doar ca de data asta vorbim despre un singur element: ferestrele!

Ferestre de poveste

Deja stiti cu totii cat de mult imi doresc eu sa vizitez Suedia, tara oamenlior cu case frumoase. Primul lucru care mi-a atras atentia la casele lor au fost ferestrele si decoratiunile de pe pervazuri. La fiecare fereastra se iveste ba doua-trei sfesnice, ba o planta verde in ghiveci, ba cateva figurine decorative si, neaparat, o veioza, pe care o aprindeau la lasarea serii. Nimic incarcat, doar atat cat sa-ti atraga atentia asupra ferestrei si din exterior, si din interior.

Daca ma uit cu atentie la oricare din interioarele suedeze postate aici, vad acelasi lucru: o atractie deosebita pentru lumina naturala, care devine de multe ori punctul central al amenajarii. Uneori am impresia ca intregul design porneste de la aceste ferestre de poveste înspre incapere, in timp ce totul ramane orientat catre lumina.

De aici si ideea postarii de azi. Simteam nevoia de o zi fresh si energizanta, asa ca iata 20 de ferestre de poveste suedeze pentru inspiratie si energie!

design interior nordic

design ferestre

Ferestre de poveste

Ferestre de poveste

Ferestre de poveste

mansarda nordica

sursa foto

Cred foarte tare în lumină, ca și concept general de abordare a unei amenajări. Camerele noastre pot avea un aspect ziua, și un cu totul alt sentiment seara sau noapte, în funcție de sursa de lumină. Ziua, aceste ferestre de poveste aduc lumina naturală în case, dar și în suflet. E bine să ne bată soarele, lumina lui, desigur. Nu este ieftin să vrei suprafețe vitrate largi, problema izolației este un aspect ce trebuie abordat cu seriozitate, însă odată soluționat … merită tot efortul.

Cu drag, de lumină în case și în suflet.

design ferestre
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    doamne sunt ireale absolut minunat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.