Fara prea multe comentarii :) Nr. 10 Camera Pinhole de lux

aparat fotografic

Domeniul produselor de lux apreciaza lemnul ca si componenta de valoare ridicata inclusiv pentru device-urile tehnice High-End. In cazul de fata este vorba de o camera Pinhole P90, de lux, in editie limitata, 50 de bucati la un pret de aproximativ 1000 de USD. Carcasa este facuta din lemn stratificat de cires, cu alama si aluminiu anodizat.

aparat fotografic P90 Pinhole de lux

aparat fotografic vintage

fotografii vintage cu Pinhole P90 de lux

aparat foto vintage de lux

aparat foto vintage

Domeniul fotografic, și mai ales al aparatelor exclusiviste fie că sunt vechi fie de producție recentă se adresează unui segment de pasionați care investesc considerabil. Lucrătura lemnului este important să fie de calitate și la fel ca armele cu pat de lemn sau ramele tablourilor ori bordul mașinilor scumpe, priceperea meseriașului este fantastic de importantă și apreciată, efectiv, în bani.

Renumele se câștigă greu și se păstrează cu dificultate într-o piață cu concurență acerbă. Este rentabil să lucezi pentru segmentul Premium, dar pretențiile sunt mari și trebuie să fii pregătit să răspunzi unor cerințe greu de intuit. Cel mai bine este să te autodepășești continuu, să cauți inovația și asemenea bucătarilor să folosești ingrediente dintre cele mai neobișnuite, pentru a surprinde clientela pretențioasă.

Dețin și eu 2 camere de fotografiat vechi pe care mă gândesc să le păstrez până când nepoții mei le vor aprecia ca fiind ceva rarități. Nu-s azi modele scumpe, dar oate timpul le va crește valoarea. Colegul meu de generală Mihai era nervos pe livada bunicului unde avea de lucru, însă prin 2000 au ajuns milionari în EURO, vânzând parcele în noul cartier al Băii Mari.

Cu drag, de inalta clasa.

fotografii vintage
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →