Fara prea multe comentarii :) Nr. 10 Camera Pinhole de lux

aparat fotografic

Domeniul produselor de lux apreciaza lemnul ca si componenta de valoare ridicata inclusiv pentru device-urile tehnice High-End. In cazul de fata este vorba de o camera Pinhole P90, de lux, in editie limitata, 50 de bucati la un pret de aproximativ 1000 de USD. Carcasa este facuta din lemn stratificat de cires, cu alama si aluminiu anodizat.

aparat fotografic P90 Pinhole de lux

aparat fotografic vintage

fotografii vintage cu Pinhole P90 de lux

aparat foto vintage de lux

aparat foto vintage

Domeniul fotografic, ╚Öi mai ales al aparatelor exclusiviste fie c─â sunt vechi fie de produc╚Ťie recent─â se adreseaz─â unui segment de pasiona╚Ťi care investesc considerabil. Lucr─âtura lemnului este important s─â fie de calitate ╚Öi la fel ca armele cu pat de lemn sau ramele tablourilor ori bordul ma╚Öinilor scumpe, priceperea meseria╚Öului este fantastic de important─â ╚Öi apreciat─â, efectiv, ├«n bani.

Renumele se c├ó╚Ötig─â greu ╚Öi se p─âstreaz─â cu dificultate ├«ntr-o pia╚Ť─â cu concuren╚Ť─â acerb─â. Este rentabil s─â lucezi pentru segmentul Premium, dar preten╚Ťiile sunt mari ╚Öi trebuie s─â fii preg─âtit s─â r─âspunzi unor cerin╚Ťe greu de intuit. Cel mai bine este s─â te autodep─â╚Öe╚Öti continuu, s─â cau╚Ťi inova╚Ťia ╚Öi asemenea buc─âtarilor s─â folose╚Öti ingrediente dintre cele mai neobi╚Önuite, pentru a surprinde clientela preten╚Ťioas─â.

De╚Ťin ╚Öi eu 2 camere de fotografiat vechi pe care m─â g├óndesc s─â le p─âstrez p├ón─â c├ónd nepo╚Ťii mei le vor aprecia ca fiind ceva rarit─â╚Ťi. Nu-s azi modele scumpe, dar oate timpul le va cre╚Öte valoarea. Colegul meu de general─â Mihai era nervos pe livada bunicului unde avea de lucru, ├«ns─â prin 2000 au ajuns milionari ├«n EURO, v├ónz├ónd parcele ├«n noul cartier al B─âii Mari.

Cu drag, de inalta clasa.

fotografii vintage
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria Ôćĺ