Vine primavara si m-am gandit sa-mi fac o selectie a hainelor si sa le rearanjez…si ghiciti ce? Evident am constatat ca dulapul meu este prea mic…se putea altfel? Cred ca este in ADN-ul fiecarei femei de pe aceasta planeta sa-si colectioneze mai multe articole de imbracaminte decat ii permite spatiul…si desigur de aici vin frustarile: Vai! Nu am cu ce ma imbraca! Nu mai am nimic interesant…si incepi din nou sa cumperi ca doar nu ai nimic in dulap 🙂

Pana acum cativa ani credeam ca dressing-urile isi au locul doar in casele luxoase, cu un miliard de incaperi, dar de curand am descoperit dressingroom-uri mici, dragute si foarte utile.

Dressing-urile sunt solutia perfecta,  atat pentru femei cat si pentru barbati, indiferent de cate lucruri aveti. Sunt compartimentate ideal cu hainele la vedere, asadar  nu mai trebuie sa scotocesti tot dulapul sa gasesti ceva. Au mii de sertarele pentru toate lucrusoarele tale fermecate.

Asadar daca aveti  aceeasi problema va recomand din suflet un mini dressing, si am sa va si prezint unul  din stejar masiv.

dressing
dressing din stejar masiv