Ne-am văzut de câteva ori până acum. Însă îmi este dor de tine. Acolo, la tine acasă parcă sunt un copil la Disneyland. La tine nu sunt niciodata obosită, nu mă doare capul și mai important, la tine nu mă ploua niciodată!

Pot spune că m-am indragostit de tine!  Te întrebi de ce? Poate pentru că ai cea mai implicată monarhie de pe mapamond, ai cele mai verzi, virgine și pitorești peisaje  pe care le-am întalnit vreodată ( cu verdele de smarald al pașunilor tale),  ai oameni și tradiții milenare contrastând cu noua generație dezinhibata și nebună, ai british music – genul meu favorit, ai unul dintre cele mai mari nume ale teatrului mondial – William Shakespeare,  ai femei celebre și puternice (Regina Victoria, Regina Elisabeta, Margaret Thatcher, Prințesa Diana), ai o istorie amețitoare și generații de luptatori, ai dat primele semne ale industrializarii grele,  ai una dintre cele mai potente puteri ale lumii, având în palmares nenumărate și bogate colonii. Toate acestea m-au făcut sa ma îndrăgostesc de tine, dar ce m-a făcut cu adevărat să te iubesc sunt casele tale fermecătoare și călduroase, alături – de mobilierul tău robust si elegant, – de  nelipsitele tale șeminee, -de vesela ta din porțelan, -de autenticitatea și antichitatea obiectelor decorative, – de discreția, căldura și eleganța caselor tale.

Dragă Anglia, abia aştept să te revăd! Sper să am zile cu ploaie, să văd numai oameni frumoşi, să vină veveriţele din parc la mine ca la una de-a ta şi să bem iarași un ceai la ora 5!

mobilier british

baie in stil british

design interior british

farmecul stilului britanic

living room british

stilul britanic in casa ta

vase de portelan british