Design interior marocan

Maroc

Marocul e considerat de unii o „ poarta” a Africii, pe cand eu il apreciez ca o combinatie aproape perfecta intre trecut si prezent, modernitate si istorie, arta, literatura, opulenta si saracie. O tara a mancarurilor delicioase in care natura isi arunca toate condimentele si iti ofera deliciul de a manca cu mana. O viata traita in desert, in sunetul muzicii vantului si a privirii in departare spre dune si soare, unde trebuie sa inveti legile naturii pentru a ramane in viata.  Maroc, tara saraciei si a bogatiei, ca un cutit care taie painea in felii inegale, doar ca aici uneori  sunt trist de inegale.

O lume a culorilor, din zona cromaticii vii, asemeni unui pictor care da viata nuantelor prin dragoste si dedicare. Si uite cum din aceasta lume s-a nascut una dintre cel mai fermecatoare variatuni a designului interior, caracterizat prin culoare si exotism.

Maroc

Stilul eclectic al acestui design il puteti si voi obtine prin 4 reguli simple, dar de efect.

Transforma sufrageria intr-un spatiu versatil

O sufragerie marocana trebuie sa aiba un stil primitor si vibrant, in acelasi timp, include atat elemente confortabile, cat si alegeri indraznete.

Placile ceramice

Atat gresia, cat si faianta – cu motive orientale pot fi folosite cu succes pentru a aduce un strop din stilul marocan in interiorul casei tale.

Investeste in mobilier din lemn sculptat

Acestea devin cu usurinta punctul de atractie al oricarei incaperi, astfel incat restul camerei poate fi decorat sumar, cu elemente mai putin spectaculoase.

Transforma patul intr-un punct de atractie

Intr-un dormitor in stil marocan, patul devine punctul de atractie si interes. In casele marocane, patul este simplu, din lemn, insa poate fi transformat cu usurinta in urma aplicarii unei cuverturi ornate spectaculos si a unor pernue decorative cu imprimeuri orientale.

Sursa foto ; Sursa tips

Maroc
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →