Decoratiuni de Craciun | 10 Idei pentru impodobirea Bradului

impodobit bradul

Idei pentru Decoratiuni de Craciun în imagini.

Se apropie repede de tot, se va intampla si apoi ne vom trezi ca doar in poze regasim atmosfera de Craciun. Ma bucur ca anul acesta zapada pare sa completeze sentimentul de sarbatori, semanand putin cu Craciunul de alta data. Alergatura asta continua, servici acasa, servici acasa, ne basculeaza direct in Ajunul Craciunului, cand alergam de nebuni prin Hypermarketuri si pe la parinti/bunici dupa bucate semipreparate sau gatite de cei varstnici.

crengute de brad

Re-memorăm în gand colinzi iar un Stick USB sau un CD in masina tin locul colindatorilor pe care a doua zi nu mai avem chef sa ii deschidem, când suna la usa, pentru ca ori vin prea repede si dormim ca valiza in gara, ori sunt de la casa de copii si se uita chioras dupa doua versuri cu consoanele mestecate daca primesc dulciuri in loc de bani.

Asta ma face sa găsesc neverosimil Craciunul de acum, iar in discutia cu o prietenă, despre timpuri de acum 2-3 decenii, ne intrebam daca era real atunci sau doar ne amintim un vis? Craciunul il doresc punctat in cateva repere de care nu ma pot lasa si fara de care am senzatia de actorie ieftina intr-un film prost. Craciunul pentru mine trebuie sa aibe bucatareala, miros de sarmale, de prajituri, chiuveta plina de vase cu urme de sosuri si creme, hrean si carnati prajiti. Apoi vine impodobitul bradului, o actiune cu totul si cu totul speciala. Se scot cutiile cu globuri, se verifica ciocolata de sub staniol cat e de tare, alegerea culorilor, intre timp musai musai trebuie trebăluit pe ascuns la „d-ale Mosului cadouri”. Atentie pe unde le ascundeti prin dulapuri, poate le ingramaditi peste ale sotiei sau mai grav, descoperiti ceva ce nu trebuia vazut. Cat despre copii, eu cred ca e bine sa participe, sa vada ce se pregateste, sa stie unde si ce sa caute cand „vine Mosul”.

Iar ultimul, dar si cel mai important, este colindatul. Craciunul e sarbatoare de familie, e momentul cand toti pribegii gasesc drumul spre casa, nu oricare, ci ACASA, toti redevenim copii si parinti, indiferent de varsta. Craciunul inseamna timp de calitate, alaturi de cei dragi, cand oricine dezbraca haina functiilor sau a demnitatilor, cand banii multi sau putini nu mai conteaza si cand suntem datori sa spunem fiecare catre mama, catre tata, „Buna Seara lui Craciun”.

Pentru cei ce ingaduie, va dedic un colind zis de Valer Zamfirescu, cu drag, din Maramures

Iar celor ce-si bat capul cu decorarea bradului, incercati sa va gasiti inspiratia in imaginile ce urmeaza.

10 Decoratiuni de Craciun

decoratiuni brad

decor brad

decor brad

impodobit bradul

decor brad

decoratiuni brad

brad de Craciun

decor interior de Craciun - Decoratiuni de Craciun

brad de craciun - Decoratiuni de Craciun

idei de decor pentru brad

Cu drag, de traditie. Si miros de cetina.

decor brad
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →