Tuturor ne plac povestile gen Cenusareasa, unde un om, cu conditie normala, fara sange albastru, pe forte proprii, poate reusi prin perseverenta, ambitie si determinare.
Furniture Designer

David Trubridge, englez pur-sange este un exemplu in acest sens. Omul a absolvit scoala de proiectant de nave, pasiune ce nu l-a parasit nici ulterior, cand si-a dorit sa schimbe ceva in viata lui si in timp ce lucra ca muncitor forestier si-a luat al doilea job manufacturand mobila. Propriile creatii nu au intarziat sa apara si dupa expunerea in Marea Britanie, la diverse expozitii, celebritatea s-a aratat in scurt timp. A fost asaltat de comenzi din partea Victoria and Albert Museum, St Mary’s Cathedral, Edinburgh si Shipley Galler, Newcastle.

 

 

 

 

 

 

 

 

E absolut impresionat sa ii citesti intreaga biografie, cand realizezi ca ceea ce ramane in urma unui om conteaza cel mai mult. A evoluat continuu, si-a imbunatatit cunostintele si parca a stat tot timpul la marginea dintre arta si practic. Inspirat din natura, creeaza obiecte ce te trimit cu gandul la scene intregi de viata. Iahturile i-au fost sursa de inspiratie si chiar a petrecut 5 ani navigand cu familia. S-a oprit doar sporadic, pentru a creea punctual noi capodopere. Creatiile sale pot fi admirate in multe locatii publice, institutii sau muzee.

Baldachin pat de dormitor
Design by David Trubridge

Poate nu cel mai renumit, dar pentru mine patul de dormitor desenat si realizat de David Trubridge este piesa de care mi s-a legat sufletul. Amenajarile interioare ii apartin de asemenea si termenul de „commision design” defineste modul prin care lucreaza David adica artistul este dedicat unui client pe rand. Nu este serie, este arta unicat.

Descrierea patului spune asa :

  • Signature Design, numerotat
  • Saltea marimea Super King
  • 2177 h x 2124 w x 2347 l

Si patul de care va tot spun arata asa : Grand Four Poster Bed

amenajare dormitor
Grand four Poster Bed – David Trubridge Design
amenajare pat de dormitor
David Trubridge Design
pat de dormitor
David Trubridge Design
amenajare dormitor
David Trubridge Design
schita dormitor
David Trubridge Design

 

Cu drag, de bun gust.