Cutii de fructe – idei de decorat casa

cutii de fructe

Vă amintiți cum vedeam mai demult cutii de fructe pe la ghenele de gunoi, aruncate de vânzătorii magazinelor de cartier? Țineți minte cum luau merele sau cartofii din ele și le puneau pe acele cântare vechi? Acum, de când cu supermarketurile, le vedem mai rar. Iar cutiile au fost înlocuite cu cele de carton, mai sensibile și care nu pot fi reutilizate, așa cum v-am sfătui noi să o faceți.

Dacă aveți acasă un spațiu generos și vă place să îl păstrați așa, în sensul că doriți să fie aerisit, să dea în continuare ideea de liber, dar totuși să fie practic, ori dacă faceți parte din rândul acelor persoane cărora nu le place să adune multe lucruri, să se poată mișca liberi dintr-un loc în altul, să-și mute mai des casa, decorarea și aranjatul folosind cutii de fructe, e o foarte practică idee. Le adunați, le curățați, le vopsiți și pot arăta cam așa:

cutii de fructe

Bun, acum că le avem, ce facem cu ele?

Orice vrem! 🙂

”Punem cărțile în ele!”, asta-mi vine mie în minte prima dată!

cutii de fructe

Ori aranjăm dosarele din birou. Sau agățăm ghivecele cu flori.

cutii de fructe

Să le folosim pe post de mobilier de sufragerie e încă o idee bună. Sau putem separa un spațiu mai mare, construind un perete din ele.

cutii de fructe

cutii de fructe

V-am arătat mobilierul care se poate construi din paleți, cutiile de fructe l-ar completa perfect.  Găsiți idei și aici!

Poate vă gândiți la bunici sau ce ar zice părinții de ideile voastre decorative. Cred ca e clar că mulți n-ar accepta, daca stați cu ei acasă, să scoateți vechiul mobilier și să adaugați unul reciclat. Dar puteți începe cu bucăți mici, azi o cutie în loc de o măsuță, mâine una pe perete în loc de un raft. Vor adopta încet noile tendințe!

Cel mai important lucru e să te simți acasă, să ai starea de entuziasm când intri în spațiul tău. Și să reușești să-l faci plăcut și pentru cei care te vizitează!

Cu drag, de inspirație!

cutii de fructe

cutii de fructe

cutii de fructe
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Interesante si practice ideile. Imi place sa reciclez si pozele te inspira.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.