Cum sa iti decorezi casa in Old Hollywood Style?

Hollywood -ul, locul unde visele prind viata prin lentila unui aparat de fotografiat sau prin lentila micului ecran. De la Marilyn la Audrey,  pana la Bogart si Bacall, casele in care acesti mari actori au jucat, constituie astazi, icoane ale designului interior. Designeri renumiti ca si Draper Dorothy sau Haines Wiliam Glitz au revolutionat lumea designului interior prin unul dintre cele mai populare si cuceritoare stiluri: Old Hollywood style.

Cu toate ca nu suntem multi-milionari in dolari, si nu avem o stea de platina dedicata, asta nu inseamna ca nu putem adauga casei noastre umile un strop de stil hollywoodian de moda veche. Designeri contemporani ne propun niste tips-uri pentru a-l obtine cu usurinta.

Invatati de la profesionisti

Stilul vechi hollywoodian, care am ajuns cu totii sa-l iubim, este de fapt o combinatie de mai  multe elemente deco inclusiv cel neoclasic si art nouveau. Adaugati elemente romane si din Grecia Antica, ele de la sine functioneaza ca adevarate opere de arta. 

Utilizati drama

Un candelabru urias agatat de tavan , un covor mare  din blanuri false sau un leu de bronz stilizat cocotat pe o masa, toate aceste elemente creeaza un fel de efect dramatic cultivat dor in stil Old Hollywood.

Nu neglijati culorile

Desi filmele  pe care le folosim ca si inspiratie sunt alb-negru, culoarea a fost extrem de important in stilul Hollywood Regency.  Folosind „ tonuri de bijuterii” ca si: albastru royal, rosu luminos, auriu lustruit si verde smarald, veti creea impresia de regalitate, eleganta si mister.

amenajare in stil Hollywood
amenajare in stil Hollywood
amenajare in stil Hollywood
living Old Style
interior Glamour
Open Space
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv

 

6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    – Direct de la Producator „Parchet de care isi punea Bunica odata” durata de rezistenta cca. 3 generatii!

    http://fabrica-parchet-masiv.ro