Pentru majoritatea, vara este anotimpul energiei, a bunei dispozitii si a culorii. Nu stiu daca dorita razelor soarelul sau a verdetii din jur, dar cu siguranta in acest anotimp ni se deschide apetitul pentru culorile vii.

Astazi vreau sa va propun o combinatie inedita de culori calde, dar intense, pe care sa le abordati in bucatariile voastre: verde si galben.

Chiar daca nu pare asa, aceasta combinatie se preteaza orcarui stil de la cel aristocrat pana la cel eclectic. In proiectele de decorare, precum am mai precizat in articolele anterioare, trebuie sa tinem cont de finisaj, mobilier si decoratiuni. In cazul de fata, cand vorbim despre culori intense, cele trei  elemente trebuie sa se uniformizeze din punct de vedere cromatic. Cum facem asta? De exemplu, daca alegeti un mobilier verde, echilibrati prin pereti sau accesorii galbene, sau invers. In plus intotdeauna trebuie sa existe o a treia culoare care sa echilibreze totul, preferabil una neutra.

Eu va ofer 10 idei, care le consider potrivite pentru o astfel de amenajare. Inspirati-va!

bucatarie colorata -Culorile verii

amenjari interioare - Culorile verii

bucataria verde - Culorile verii

bucatarie galbena

bucatarii colorate - Culorile verii

bucatarii in culori pale - Culorile verii

bucatarii in tonuri de vara - Culorile verii

bucatarii pentru vara

colt de bucatarie

cum ne amenajam bucataria

Soarele este o tema omniprezentă în amenajările de vară și n-ar trebui să păstrăm totul neschimbat pe parcursul anului. Haideti sa ne adaptam să ne schimbăm și să preluam din anotimpul care ne-nconjoara tot ce are mai frumos de dat. Iarna nu inseamnă doar frig ci stelute de cristal și puritate, iar vara, ahh, vara … vreau lumină și căldură.

Radiați fericire, din soare și din suflet.