Covoare din lemn

lamele de lemn

Aceste produse nu sunt fabricate de noi si nici nu ne ocupam de comercializarea lor.

O parte din produsele de mai jos sunt create de Elisa Strosyk, restul provin de la surse pe care nu le cunosc.

Mai mult sau mai putin flexibile pot reprezenta o alegere pentru un aspect clasic, stilat si totusi neconformist al oricarei incaperi. Neconformist pentru ca suntem obisnuiti cu cutumele amenajarilor interioare clasice, parchet si covor tesut din fibre, fie ele organice sau sintetice.

parchet lemn masiv

Daca va place senzatia de a calca pe lemn, sau pur si simplu va doriti ca vechiul parchet, degradat si invechit, sa joace de acum incolo doar rolul de izolator termic, puteti sa reinnoiti suprafata pardoselii cu un vestmant de lemn, lamelar, segmentat sau chiar relativ flexibil. Prelucrarea migaloasa a unor bucatele de lemn, designul aparte obtinut prin combinarea unor esente diferite de lemn, finisajul lacuit sau natural-rugos, toate acestea pot fi o alegere inspirata prin care sa asigurati caminului vostru o nota aparte, distinctiva. Inca nu am gasit un furnizor pentru aceste covoare, se pare ca pana in acest moment sunt doar un exercitiu de imaginatie pentru designeri, totusi am convingerea ca nu sunt raritati. As prefera varianta cu suport textil, daca se poate si aderent la suprafata de dedesubt pentru a stabilitate crescuta.

In dormitor, pentru o senzatie de curatenie absoluta si parca putin austera, covoarele din lemn cred ca-si gasesc cel mai bine locul.

lamele de lemn

covor

covoare

pardoseala

stejar

 

 

stejar
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →