Covoare din lemn

lamele de lemn

Nu sunt pardoseli, ci covoare din lemn, așezate peste alte pardoseli, de regulă tot din lemn.

Aceste produse nu sunt fabricate de noi si nici nu ne ocupam de comercializarea lor.

O parte din produsele de mai jos sunt create de Elisa Strosyk, restul provin de la surse pe care nu le cunosc.

Mai mult sau mai putin flexibile pot reprezenta o alegere pentru un aspect clasic, stilat si totusi neconformist al oricarei incaperi. Neconformist pentru ca suntem obisnuiti cu cutumele amenajarilor interioare clasice, parchet si covor tesut din fibre, fie ele organice sau sintetice.

parchet lemn masiv

Daca va place senzația de a calca pe lemn, sau pur si simplu va doriți ca vechiul parchet, degradat si învechit, sa joace de acum încolo doar rolul de izolator termic, puteți sa reînnoiți suprafața pardoselii cu un veștmânt de lemn, lamelar, segmentat sau chiar relativ flexibil. Prelucrarea migăloasa a unor bucatele de lemn, designul aparte obținut prin combinarea unor esențe diferite de lemn, finisajul lăcuit sau natural-rugos, toate acestea pot fi o alegere inspirata prin care sa asigurați căminului vostru o nota aparte, distinctiva. Încă nu am găsit un furnizor pentru aceste covoare, se pare ca pana in acest moment sunt doar un exercițiu de imaginație pentru designeri, totuși am convingerea ca nu sunt rarități. As prefera varianta cu suport textil, daca se poate si aderent la suprafața de dedesubt pentru a stabilitate crescuta.

In dormitor, pentru o senzație de curățenie absolută si parca puțin austera, pune covoare din lemn și cred că așa își găsesc cel mai bine locul.

covoare din lemn cu lamele de lemn

Podelele din lemn dur sunt una iar acoperirea lor cu covoare din lemn este alta, justificată de o alegere a arhitectului sau a designerului de interioare.

covoare din lemn

Covoare din lemn

covoare
pardoseala

Aceste covoare din lemn sunt mai degrabă opere de artă. Manopera implicată în realizarea lor este covârșitoare în modul în care prețul ajunge ușor spre 2000 de euro.

stejar
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
covor
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →