Cum arata casa ta – exercitiu de imaginatie

casa ta privata terasa casa privata din Luxemburg

Exercitiu de imaginatie sau: cum arata casa ta?

casa ta
visand din Amsterdam

Da, cum ai defini tu casa ta, sau casa visurilor tale? E o intrebare la care ai meditat cu siguranta, o intrebare pe care eu o consider esentiala atat pentru a ne bucura de viata si a avea un tel, cat si pentru a evita anumite greseli si neclaritati cu privire la acest sector.

Azi va propun un exercitiu de imaginatie. Stiti cum, de-a lungul existentei, diverse persoane ne intreaba: ce fel de om esti tu? Ce personalitate ai? Care sunt calitatile si defectele tale? Ce te reprezinta? Ce zodie esti? Etc etc.

casa ta privata
terasa casa privata din Luxemburg

Ei bine, eu vreau sa stiu ce personalitate are casa voastra, ea imbinand si zambete de copii, si discutii de adulti, si tinut de mana si somn lin. Ce caracteristica o reprezinta pe ea? Ce zodie i-ati atribui?

A mea… a mea e in constructie. La baza e puternica, facuta sa reziste tuturor intemperiilor. Geamurile sunt oglida sufletului ei, sunt mari de tot si lasa soarele sa ne incalzeasca si ploaia sa ne spuna povesti, zapada sa ne faca sa credem in magie si frunzele de toamna sa danseze numai pentru noi. Obloanele sunt decorative si sunt din lemn cald si iubitor, da da, lemn care isi poarta inima la vedere!

Interiorul e o combinatie de pesti si scorpion – zodii de apa. Totul se completeaza si piesele sunt intr-o armonie vie, colorata si cu glas puternic. Balanta e inclinata spre comfort si spre o bucatarie pregatita sa ne satisfaca toate nevoile de oameni gurmanzi ce suntem.

De preferat, nu o sa avem gard (o sa revin aici cu un articol despre garduri si parerea mea despre ele), poate niste pomisori daca vom simti nevoia sa ne ingradim.

casa ta Enkhuizen
geamuri luminoase – Enkhuizen
casa ta Enkhuizen
curtea din spate – Enkhuizen
casa ta Enkhuizen
curtea din fata Enkhuizen

Sigur ca anexam la curte si un foisor, o terasa, un leagan facut de un mester de la tara, un leagan plin de imperfectiuni fine care il fac sa fie perfect!

Casa mea e blazonul familiei mele, e combinatia ideala dintre toate yin si yang-urile din noi. Ea nu e perfecta pentru nimeni altcineva decat pentru mine si sufletul meu pereche.

case frumoase
Mulhouse Franta – obloane cu inimioara
case frumoase
obloanele happy din Zurich
case frumoase
Oblon Azuga – Romania

Suficient despre noi! Acum vreau sa aud despre tine si despre caminul tau!

casa ta Enkhuizen
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Priveliste superba!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.