Este proverbială precizia germana, însă în domeniul construcțiilor modulare se fac pași tot mai mulți și tot mai avansați pentru a scurta timpul efectiv petrecut pe șantier.

Cine a scris titlul e cel ce a postat linkul catre filmuletul de pe Youtube.
Il citez, Barbarian de pe softpedia : „Dati drq nemtii astia, domne’, la ei totul merge ţaisz, ți-e mai mare dragul.”
Cred ca e de pe la noi omul, din zona, nordul Transilvaniei

 

Are dreptate omul, cine stie ce scoala invata astia, au cartile scrise cu litere de mana, oricum e extrem de populara ideea ca fac lucru de calitate. Pe un canal TV, cred TLC, am mai vazut cum se fac casele HUF, prefabricate, pereti ce includ tot-tot, izolatie, structura de rezistenta, instalatii sanitare si electrice, tapet. Vin nemtii, toarna fundatia si apoi iti aduc casa cu trailerul, intr-o saptamana maxim poti sa bei cafeaua pe veranda, sa faci baie si sa dai cheful de inaugurare.

Cu drag, de moda veche.

Astăzi există CLT, o invenție la fel de germana, am senzația că acolo există o preocupare imensă pentru a construi bine și rapid. Costurile sunt discutabile, nimeni nu crede că e ceva ieftin, poate că ei, ca popor vor și pretind ca rezultatul final să fie de calitate ireproșabilă, chiar dacă costurile sunt mari. Cine știe, de fapt, ce înseamnă costuri mari?