Sunt constienta de faptul ca locuinta pe care am sa o prezint astazi, nu are mare legatura cu lemnul masiv si tot ceea ce tine de el, dar trebuia sa va transmit si voua nebunia pe care aceasta casa o exprima. De ce nebunie? Simplu! Aruncati si voi o privire la aceste amenajari interioare! Sunt de-a dreptul fanteziste si comice: leagan roz care atarna de o pasare gigantica, care la randul ei atarna de tavan; podea de metal, canapele cu steagul Americii, scari invelite in blanita…o alienare.

Dar sa incepem cu inceputul. Camera de zi are podelele de metal, o canapea mare si un loc de semineu, dar fara semineu. Camera copilului este una turcoaz cu detalii de zebra. Baia la prima vedere este una traditionala, dar are multe accente de culoare si este plina de jucarii. O alta camera este decorata cu canapele in forma de masina si cu steagul american. Dormitorul proprietarilor este unul rece, fara un pic de romantism, cu un televizor minuscul, care arata ca nu este un dormitor pentru vizionarea acestuia.

Daca va intrebati a cui este aceasta locuinta plina de simt al umorului. Raspunsul este: a unui artist rus! Acum are o noima, nu-i asa?

Sursa foto