Eticheta business-ului cere ca la stabilirea unui contact să se facă schimb de cărți de vizită. Dacă ești producător de mobila, furnizor de cherestea sau elemente prefabricate din lemn, sculptezi lemnul, imaginezi decoruri interioare și ai o afinitate pentru produsele naturale, dintre care lemnul este imposibil sa lipsească, dacă construiești case din lemn sau doar îl pictezi, lemnul ca materie primă a muncii tale, te poate reprezenta într-o manieră atât de personală încât numele și datele tale de contact pot fi inscripționate pe o filă de furnir, dându-i gata pe cei care primesc business card-ul tău.

<img src="https://i1.wp.com/www.stejarmasiv.ro/wp-content/uploads/2013/10/model-taiat-cu-laserul-pentru-o-carte-de-vizita-eleganta.png?resize=520%2C373&ssl=1" alt="carti de vizita">
model taiat cu laserul pentru o carte de vizita eleganta

Ai fost la expoziții (și eu am fost), ai întâlnit oameni, ai stabilit contacte și ai inițiat discuții de afaceri, ce te faci când ajungi acasă și ca orice om cu scaun la cap, te apuci să cataloghezi și să inventariezi conexiunile nou creeate? Ai o privire pierdută de multe ori privind bucățelele de carton imprimate și pline ochi de desene și informații, titluri pompoase, nume …. telefoane, adrese de email, adrese de web-site-uri.

Fă-ți nene o carte de vizită să nu te uite nimeni. Să fie atât de unică, de simplă și de puternic impresionabilă încât oricine să te țină minte. Laserul, care permite tăieri fine, aproape de artă, poate grava sau decupa într-un dreptunghi de furnir sau într-o plăcuță subțire de lemn informațiile esențiale pentru partenerul tău de afaceri. Este la îndemână, sunt lasere oriunde în țară, prețurile nu mai sunt prohibitive, iar sentimentul lăsat de atenția pe care ai acordat-o acelui mic obiect ce te reprezintă va demonstra oricui că nu lucrezi la mama în bucătărie, ca depozitul tău nu e în garaj și catalogul nu e printat prin amabilitatea unor rude.

Vinzi lemn, trăiești din lemn, alege-l să te reprezinte !

model rustic cu efect ars carti de vizita
Model rustic cu efect de ars pentru carte de vizita
carti de vizită
model de carte de vizita din lemn
doua fete ale aceleiasi carti de vizita din lemn
doua fete ale aceleiasi carti de vizita din lemn
forma deosebita carte de vizită
design excelent pentru o carte de vizita
carte de vizita unicat
carte de vizita taiata atent cu laserul
laser printed
business card pentru designeri
coduri QR
Carte de vizita din furnir
gravare in relief
carte de vizita handmade
carte de vizită grecească
carte de vizita inscriptionata cu laserul

Sursa imaginilor : naldzgraphic.com

Update 2020 – CNC-urile Laser pentru gravare au devenit accesibile, puteți găsi soluții la Rubiq-CNC.