Camerele tehnice adăpostesc mașina de spălat, centrala, masa de călcat și multe altele

camera tehnica Idei pentru camera de utilitati

Neglijate pe nedrept, își dovedesc utilitatea mai presus de design acele spații pe care arhitecții uneori omit să ni le sugereze când proiectează o casă nouă. Celor ce stăm într-un apartament ne este foarte greu să renunțăm la o încăpere și să o transformăm în spălătorie cu rafturi și spațiu pentru masa de călcat.

Dar celor ce acum pornesc la drum în a construi de la zero le ofer gratis acest sfat : nu supradimensionați livingul, bucătăria, holurile sau casa scărilor. Salvați puțin spațiu și pentru camerele tehnice unde puteți îngrămădi sau dacă bunul plac vă lasă chiar să amenajați cu bun gust locul de spălat haine, dulapul unde să țineți măturile, mopul cu găleata lui, aspiratorul, colțul rufelor curate, cu masa de călcat și rafturi spațioase pentru hainele curate. Utilitatea acestui spațiu este determinantă pentru ordinea și buna așezare a tuturor celorlalte încăperi.

Astfel musafirii nu vă vor mai surprinde cu uscătorul de rufe întins în sufragerie, cu aspiratorul dosit dupa o ușă sau cu mopul de spălat gresia, cu apa murdară din găleată inghesuite după frigider. Mașina de spălat rufe nu mai trebuie să stea în bucătărie și să vă miroasă a detergent lângă ciorba de fasole, iar daca norocul face să aveți și centrală termică proprie, ați eliberat un spațiu vital. Îi puteți face aerisire, gură de tragere pentru aer, coș cu ieșire afară, un spațiu ventilat ce uscă și hainele mai bine. Masa de călcat haine, volum nedorit, spațiu irosit, dar indispensabil poate fi fixată pe veci, alături de un organizator de haine cu rafturi și bări pentru umerașe, iar îndemănarea se poate exersa fără să trebuiască strânsă toată șandramaua sau montată în dormitor sau sufragerie.

Găndiți-vă, atăt gospodine, cât și voi bărbați, căci astăzi munca casnică nu mai e de mult apanajul exclusiv al femeilor. La noi nu am găsit, dar cei din afara Romăniei se pare că acordă atenție din plin acestui concept, dorind să-și elibereze casele de instrumentele casnice inestetice, dar vitale.

camera tehnica
amenajare traditionala pentru camera tehnica
camera tehnica
baie combinata cu camera de utilitati
camera tehnica
camera cu utilitati
camera tehnica
Camera de utilitati contemporana
camera tehnica
camera masinilor de spalat
camera tehnica
Camera pentru masina de spalat, calcator cu dulapuri pentru haine
camera tehnica
camera tehnica
camera tehnica
camera tehnica pentru spalat, cusut, calcat
camera tehnica
camera tehnica spatioasa
camera tehnica
Decor si amenajare interioara pentru camera tehnica
camera tehnica
Idee de decorare a camerei masinii de spalat
camera tehnica
Idei pentru camera de utilitati
camera tehnica
mobilier pentru spalator
camera tehnica
camera din subsol pentru spalat, calcat si cusut
camera tehnica
13 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #2 Comentariu nou

    LA CE PRET SUNT SUCITOARELE CU MODEL

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.