Blat reversibil pentru masă de poker din lemn masiv

blat reversibil masa de poker

E la mintea cocoșului să dai dublă funcționalitate unei mese, în acest caz, un blat reversibil poate oferi celor ce joacă cărți, remi sau alte board games oportunitatea de a schimba în doi timpi și trei mișcări de la masă de dining la masă de poker.

Mi-a dat de lucru Alina scriind acum 3 ani despre mesele de poker, și de atunci sună oamenii cerând detalii și solicitând prețuri despre modelele disponibile.

Masa de poker – Let’s play some cards!

blat reversibil pentru masa de poker

Nu e chiar așa cum sună, însă răspunsul meu este de cele mai multe ori ” Fabricăm doar mese clasice, din stejar masiv, cum sunt cele prezentate în Catalogul Online”. Acest ”doar” e nepotrivit, nu sunt doar mese, sunt produse Premium, însă din întreaga gama disponibilă de tipuri de mese, ne-am specializat și avem în portofoliu ”doar” mese cu utilizare clasică.

Citește și – Masa rotunda Victoria – de-a lungul timpului

Ideea de blat reversibil oferă versatilitate unei mese și aplicând acest artificiu tehnic se poate deriva dintr-o piesă clasică într-una cu 2 funcțiuni. Deja mă gândesc cum am putea aplica asta la masa Britain, rotundă, cred că e cel mai potrivit model la care se poate monta un blat reversibil. E clar că grosimea ar trebui crescută, minim 4 cm, în plin pentru a putea freza la un CNC locașurile pentru poker chips și pahare. Sau se poate adăuga o dublură de blat, un cerc pe circumferința exterioară, iar mijlocul să fie un disc tapițat cu piele.

Dintre modelele găsite pe site-uri americane, am notat ca puncte principale aspectul somptuos, picioare strunjite, blaturi rotunde sau hexa/octogonale, sertare în partea inferioară a blatului. Am afirmat de nenumărate ori că găsirea nișelor este o preocupare ce ar trebui să frământe mințile meșterilor tâmplari români în căutarea succesului comercial.

Blat reversibil – masă de poker Jack Game Room

masa Jack Game Room cu blat reversibil

Ideea e aici, am descris-o, mă aștept să ziceți voi, tâmplarii care citiți, că e ușor de făcut, dar mă aștept să și admiteți că încă nu v-ați bătut capul să scoateți un prototip. Promit celui care face o astfel de masă cu blat reversibil, contra unei suite de imagini și descriere completă, publicarea unui articol cu date complete de contact și referințe pentru această lucrare.

Nu-mi fac griji că am dat un pont, că pierd o oportunitate, sunt sigur că varietatea de modele de mese de poker care poate fi produsă și imaginată de meșterii locali va avea aprecieri diferite și clienții pretențioși care caută așa ceva vor putea astfel să aleagă mai bine unde să aloce o sumă importantă, pentru investiția lor.

Blat Reversibil – masa de poker Franceandson

Franceandson
Franceandson

În masa din imaginea de mai sus găsesc elemente din Masa Victoria, bila din piciorul central și talpa acestui picior, ca și la masa Britain.

Celor care citesc aici și sunt potențiali clienți le transmit să acorde încredere meșterilor români, că pot scoate pe ușa unor ateliere mici capodopere, la costuri comparabile sau mai mici decât ofertele de pe site-urile străine. Trebuie doar să ofere timp și detalii dimensionale complete, ca tâmplarul să înțeleagă ceea ce își dorește. Nu cred că vom ajunge vreodată să avem probleme de formă și design, inspirându-ne din produsele americane.

Până să fie considerată o masă cu blat reversibil produsă singular după o imagine din online concurență neloială, mai curge multă apă pe Dunăre.

Spor s-aveți, și sănătate nesfârșită, dragi cititori!

Citește și – Jocuri fabricate din lemn

masa Jack Game Room cu blat reversibil
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.