Cred ca fiecare dintre noi are momente cand simte ca ziua este mult prea lunga, cand problemele parca nu se mai sfarsesc, iar atunci tot ceea ce ne dorim este un dus lung, revigorant urmat de un somn de bebelus. Societatea moderna in care traim cateodata, din pacate  are tendinta de a ne stoarce de toate puterile, si cred ca poporul care intelege cel mai bine aceasta „ noua era” sunt japonezii.

Japonezii si-au creat un adevarat sistem de rezistenta ale acestei epoci prin muzica, tehnici de relaxare precum Shiatsu sau Reiki, dar si prin amenajarile interioare. Designul interior japonez traditional nu are ca scop adaugarea de elemente suplimentare unei camere, ci minimizarea distragerilor, pentru a lasa frumusetea spatiului sa vorbeasca de la sine.

Frumusetea unei bai japoneze nu consta doar in minimalism si simplitate, dar si in designul sau care include elemente naturale,care  ne linistesc si sa ne „ spala” toate problemele in mod usor si eficient. De aceea am ales pentru voi 10 bai japoneze, demne pentru regasirea linistii, intr-o lume zgomotoasa!

bai japoneze

bai japoneze

bai japoneze

bai japoneze

bai japoneze

bai japoneze

bai japoneze

bai japoneze

sursa foto