Arta – inspiratie pentru casa ta

tablouri

Poți găsi inspirație în tot ce te-nconjoară, în lucruri sau ființe, în peisaje sau stări emoționale, în opere de artă sau arta meșteșugărească. Iubesc arta, consider ca aduce armonie si ordine vietii noastre, iar in acelasi timp este o expresie a libertatii, ea netinand cont de limitele istoriei. Dovada acestui fapt sta in ideea de a transforma anumite forme de arta in inspiratie pentru designul casei tale.

Tablourile sunt decoratiunile clasice, niciodata demodate, insa intotdeauna chic … un mod perfect pentru a reinventa interiorul tau! Le poți reordona, schimba, te poți pierde în contemplare sau regăsești starea de bucurie privindu-le.

Imaginandu-mi casa viitorului meu, vad pereti plini de peisaje  pictate în acuarele vechi, ca mici ferestre spre locurile indepartate, ratacite.

Si daca arta nu este un mestesug, ci este transmiterea sentimentului pe care artistul l-a avut ( Tolstoi), de ce sa nu incercam si noi la randul nostru, sa dam mai departe acest sentiment, prin intermediul cuibusorului nostru? Unde altundeva mai bine decât ACASĂ e locul unde putem urma imboldul interior și să eliberăm imaginația creatoare de a ne aranja interioarele așa cum ne simțim?

Enjoy…

tablouri

Camera office decorata retro

tablouri

tablouri inspiratie
peisaj montan de iarna
tablouri pentru inspiratie in coltul de lucru
picturi cu peisaje
tablouri - inspiratie
decor de dormitor

Arta nu are profesori, are doar generare de simțire, iar când creația cuiva inspiră sentimente, pentru că frumusețea stă în ochii contemplatorului, auditiv sau vizual, deja rezultatul fascinant al creației devine ARTA. Cu inspiratie, un sentiment vecin cu inventivitatea și fantezia, din domeniul creativ se pot face minuni.

tablouri
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    imi place biroul din imaginea 5 la nebunie. Mi-as dori sa traiasca tot mai multi senzatia de a-si freca coatele de un lemn natur in loc de platic sau sticla, melacart …. imitatii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.