Masa rotunda poate fi o alegere inspirata pentru o sufragerie eleganta

In urma Salonului International de Mobila, Echipamente si Accesorii de la Romaero Baneasa, am ramas placut surprinsi de impresia facuta tuturor ce ne-au vizitat standul de aprecierile pentru masa rotunda din lemn masiv tip Britain. Modelul expus a si fost achizitionat din targ, cu discount de 10 %. Piciorul masiv, central al mesei sustine un blat rotund, fiind fabricata integral din lemn de stejar, de 40 mm grosime, cu bordura dublata pentru un efect estetic deosebit. Luati in considerare ca o masa cu diametru de 160 cm este suficienta pentru 8 persoane.

Acest model de masa rotunda este în portofoliul nostru

masa rotunda

Masa Rotunda Britain – www.mobel-amadeus.ro

Remarcile vizitatorilor au fost dintre cele mai variate, in primul rand piciorul, ca sistem constructiv a fost apreciat. Blatul, din stejar masiv, cu ranforsari metalice pe dos, finisat in nuanta Antik Grey, lasa sa se vada si sa se simta fibra pentru un aspect pur si natural in care striatiile si imperfectiunile lemnului completeaza senzatia de autentic.

Mesele rotunde au avantajul de a economisi spatiu in zona de amplasare si de a maximiza utilizarea blatului util prin posibilitatea de asezare a scaunelor fara pierderea impusa de colturile meselor rectangulare. Piciorul central faciliteaza asezarea comoda la masa, confera stabilitate prin constructia solida si contribuie activ ca parte de design la frumusetea piesei de mobilier. Toate genurile de curente de stil au  modele de masa rotunda, asigurand incadrarea acesteia in varianta preferata de amenajare interioara aleasa de proprietar.

Mai jos gasit si alte variante și modele de masa rotunda si sugestii pentru amenajarea unui dining room in jurul acestei piese deosebite de mobilier, dar nu sunt produse fabricate de noi ci doar idei de design.

masa rotunda

masa rotunda

masa rotunda

masa rotunda cu picior

masa rotunda

amenajare living - masa rotunda

amenajare sufragerie

amenajare sufragerie

amenajare sufragerie

amenajare dining

amenajare sufragerie

set sufragerie

 

 

Comments

comments

Trackbacks